Trainingen bij De Voetbal Academie worden verzorgd door Daan Koerhuis. Daan is
een gedreven en ambitieuze trainer die positief is ingesteld. Hij heeft zowel de Sporthogeschool in Tilburg als het CIOS in Heerenveen afgerond. In de
Voetbalwereld heeft Daan het diploma TC II behaald en heeft hij gewerkt bij o.a. Baronie in Breda en BVO Go Ahead Eagles in Deventer.
Naast voetbaltrainer is Daan leraar lichamelijke opvoeding op het Carmel College in Raalte. Tevens heeft hij ervaringen als tennisleraar en volleybaltrainer. Voetbal is absoluut nummer één en dat wil hij heel graag over brengen op alle kinderen. Kijk voor zijn
ideeën over training geven bij het kopje visie. De Voetbal Academie probeert bij
elke groep één hulptrainer te betrekken zodat er nog meer aandacht voor het
individu is. Trainer Lars Elshof heeft jaren lang zelf deelgenomen aan de trainingen van De Voetbal Academie. Nu heeft hij ruim 2 jaar ervaring als trainer bij de trainingen van De Voetbal Academie. Naast Lars Elshof is Joep de Vos ook een trainer die jaren geleden zelf nog speelde bij De Voetbal Academie. Nu is ook hij trainer. De Voetbal Academie geeft niet alleen spelers de kans zich door te ontwikkelen maar wil ook trainers die kans geven. Lars en Joep doen dat geweldig.
Lars Wippert is nu bijna 2 jaar betrokken bij De Voetbal Academie. Lars zit in zijn laatste jaar van de ALO (opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding). Deze 4 trainers vormen het trainers kwartet van De Voetbal Academie.