a
Over de voetbalacademie

De Voetbal Academie is opgericht door Daan Koerhuis en heeft zijn eerste trainingen gehad in september 2008. De Voetbal Academie doet dit in
samenwerking met voetbal vereniging Wijhe’92. Aanleiding voor de oprichting
is het enthousiasme dat leeft bij zowel Daan Koerhuis als bij voetbalvereniging Wijhe’92 om voetballers op te leiden.

Nieuwsbrief
Vul hier je mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen

  Volg De Voetbal Academie
  Tel: 06 236 552 44
  Mail: info@devoetbalacademie.nl
  Locatie: Wijhe
  Top

  Veldvoetbal 2-daagse op 2 en 3 mei 2022

  Aanmelden

  De aanmelding voor de veldvoetbal 2-daagse op 2 en 3 mei is geopend!

  Voetbaldagen

  2 dagen voetballen voetballen op het fantastische complex van SDOL op maandag 2 en dinsdag 3 mei 2022

  Begeleiding

  Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden.

  Nieuw een voetbal 2-daagse

  Nieuw Nieuw Nieuw is deze veldvoetbal 2-daagse op het mooie complex van SV SDOL in Luttenberg. 2 dagen gaan we onder begeleiding van enthousiaste trainers heel veel verschillende voetbalonderdelen doen. Deze 2 dagen zijn voor spelers van JO8 t/m JO13. De dagen zullen plaatsvinden in de meivakantie. Op maandag 2 en dinsdag 3 mei barst dit spektakel los.

  Voetbaldagen in de zomer

  De Voetbal 3-daagse voor Jo8 t/m JO11 spelers en JO12 t/m JO15 spelers is een voetbalfeest waar je bij wilt zijn. In de eerste week van de zomervakantie zal dit spektakel plaats vinden. Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden en bij veel onderdelen zijn er prijsjes te verdienen.

  Zaalvoetbal 2-daagse

  Twee dagen voetballen in de zaal voor JO10 t/m JO13 spelers. Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden en bij veel onderdelen zijn er prijsjes te verdienen.