a
Over de voetbalacademie

De Voetbal Academie is opgericht door Daan Koerhuis en heeft zijn eerste trainingen gehad in september 2008. De Voetbal Academie doet dit in
samenwerking met voetbal vereniging Wijhe’92. Aanleiding voor de oprichting
is het enthousiasme dat leeft bij zowel Daan Koerhuis als bij voetbalvereniging Wijhe’92 om voetballers op te leiden.

Nieuwsbrief
Vul hier je mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen

  Volg De Voetbal Academie
  Tel: 06 236 552 44
  Mail: info@devoetbalacademie.nl
  Locatie: Wijhe
  Top

  De voetbaldagen 2021 lopen van 12-17 juli

  Aanmelden

  Helaas zitten de voetbaldagen van 2021 helemaal vol!

  Voetbaldagen

  3 dagen voetballen bij De Voetbal Academie dat is waar het om gaat op maandag 12 t/m 17 juli 2021

  Begeleiding

  Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden.

  JO8 – JO11 3-daagse

  De Voetbal 3-daagse voor JO8–JO11 is een voetbalfeest waar je bij wilt zijn. Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden en bij veel onderdelen zijn er prijsjes te verdienen.

  JO12 – JO15 3-daagse

  De Voetbal 3-daagse voor JO12-JO15 is een voetbalfeest waar je bij wilt zijn. Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden en bij veel onderdelen zijn er prijsjes te verdienen.

  JO10-JO13 zaal 2-daagse

  Twee dagen voetballen in de zaal voor JO10-JO13. Onder begeleiding van enthousiaste trainers wordt er getraind in groepen op technische, tactische en motorische vaardigheden. Al deze onderdelen zullen uitdagend worden aangeboden en bij veel onderdelen zijn er prijsjes te verdienen.